Hej! Jeg hedder Susanne Krogh-Hansen. Jeg arbejder i the LEGO Group som Digital Produktdesigner med ansvar for User Experience, Design Thinking og Grafisk Facilitering.

Digitale medier og projektledelse

Mit drømmejob giver mig mulighed for at arbejde med IT og mennesker. Om det er fast job eller freelance, om det er kreativt arbejde med forbedring af eksisterende systemer, eller udvikling af helt nye, om det er undervisning, design og udvikling af hjemmesider, eller it-projektledelse er ikke så vigtigt, bare jobbet er spændende, giver mulighed for udvikling og kollegaerne er søde. 

Jeg skaber værdi for brugerne

Jeg interesserer mig glødende for, hvordan digitale løsninger kan skabe værdi for brugerne. Digitale løsninger er ikke bare spændende – de er en nødvendighed for, at arbejdsgange bliver effektiviseret på en måde, så både brugere og virksomhed får de bedst mulige værktøjer.

Jeg er en socialt engageret person, der brænder for at være med til at finde digitale løsninger, der fungerer for alle. For unge og ældre, men også for dem, der lever på kanten af samfundet, eller som har fysiske eller mentale handicaps, der gør det ekstra udfordrende for dem at være med på de digitale platforme.

Erfaringer jeg trækker på

Jeg faciliterer Design Thinking i IT-projekter, jeg bruger metoden til at styre innovationsprocesser og skabe forståelse og transperans på tværs af de forskellige interessentgrupper.

Grafisk Facilitering er en vigtig del af min værktøjskasse - jeg bruger det ved facilitering af møder og workshops, og kan også lave referater fra møder.

Jeg har arbejdet med forandringsledelse ved implementering af store strategiske IT projekter i Ørsted, senest på et program med fokus på at implementere GDPR i Ørsed.
Jeg har leveret rådgivning inden for user experience, forankring, user stories, agil projektledelse, Kanban, UX, træning og kommunikation.

Jeg har i en kort periode haft min egen lille virksomhed, hvor jeg arbejdede med udvikling af hjemmesider og grafisk design.

Jeg har fem års erfaring som web- og kommunikationskonsulent hos COWI, hvor jeg både har arbejdet med sociale medier, små hjemmesider og store komplekse webplatforme, brugeroplevelse (UX) og tilgængelighed, SEO og analyseværktøjer.

Når jeg ikke er på arbejde

I min fritid er jeg hobbyfotograf, blogger om bøger til børn på bloggen Fabelagtig, laver illustrationer og tegninger. Ud over det hjælper jeg forskellige kunstnere og kirker, samt mine børns spejdergruppe med at lave deres hjemmesider – fordi jeg simpelthen ikke kan lade være!

Mit motto

"Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt" - citat Pippi